A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

Young Art
...
01/01/1970

KONSTKOLLO 2014

Konstkollo är ett annorlunda och kreativt sommarkollo för alla som identifierar sig som tjejer i åldern 12-16. Tillsammans intar vi Young Arts galleri, NAU Gallery, i Vasastan för att under två kolloperioder testa olika konstformer, delta i workshops med unga konstnärer och göra spännande studiebesök.

Med kollot vill vi öppna upp för konst som något roligt och lekfullt och samtidigt introducera nya verktyg för att uttrycka sig. Vi kommer att arbeta mycket med förebilder, peppa varandra, titta på vad andra konstnärer har gjort - och förstås prata om vad konst är och kan vara.

Själva upplägget baseras på snabba uppdrag. Varje deltagare får en egen kamera att använda sig av under veckan. Fokus kommer att ligga på fotografi som konstform och vi kommer att utgå från den egna kroppen och självporträttet. Men kameran kan förstås användas på alla tänkbara sätt!

Kollot avslutas med att vi tillsammans hänger en utställning och firar med ett vernissage där deltagarna bjuder in för att visa det som dom har arbetat med under veckan.

Varmt välkommen med din anmälan till: konstkollo@youngart.se och ange namn och ålder på den anmälan avser. En bekräftelse ska komma.

Detaljerad info:

NÄR SKER KONSTKOLLO?
Kolloperiod 1
23 – 28 juni
09 till 16
vernissage 28 juni 11 till 13
Kolloperiod 2
30 juni – 4 juli
09 till 16
vernissage 4 juli 11-13

VAD KOSTAR DET?
Kolloavgift: 400 kr
Anmälan är bindande och anmälan sker genom att maila konstkollo@youngart.se. En bekräftelse ska komma med vändande mail.

VAR?
Konstkollo är en dagverksamhet som äger rum mellan 09 och 16 i Young Art’s lokaler på Hudiksvallsgatan 4b i Stockholm.

VEM GÖR KONSTKOLLO?
Ansvarig för Konstkollo 2014 är Casia Bromberg, verksam konstnär, formgivare och pedagog.
1397 78 50 11 10 9 8 7